top of page

Mijn diensten

Make-up  - Haar  -  Workshops  -  Bruidsarrangementen

foto Line_edited.jpg

Make-up

Bridal Hair
Line en Victor.jpg

Bruidsarrangementen

Ga je trouwen? Proficiat!

Met veel zorg en aandacht verzorg ik graag je haar en make-up op één van de mooiste dagen van je leven. Tijdens de proefsessie in mijn beautystudio zoeken we samen uit welke look het best bij je past. Op jullie trouwdag kom ik met plezier naar je toe om jou en/of andere dames klaar te maken. Mijn doel is om jou en je bruidsentourage gedurende heel de dag te doen stralen.

Speciale wensen of vragen of wil je graag wat meer info? Aarzel dan niet om me een mailtje te sturen.

Schoonheidsmodellen

Workshops

Of je nu gewoon je eigen schoonheid wil benadrukken of een andere kant van jezelf wilt laten zien, ik sta tot je dienst.
Samen bespreken we eerst even de look die je voor ogen hebt. Je kan kiezen voor een natuurlijke look of eerder een avondmake-up. Mijn taak bestaat eruit om je er stralend uit te laten zien voor alledaagse of specialere momenten . Voor elke gelegenheid gebruik ik kwaliteitsmake-up met een langdurend effect. Neem vandaag nog contact met me op en krijg die look die je altijd al wilde hebben.

Haar

Een speciale gelegenheid of een feestje? Ik voorzie jou graag van een aangepast kapsel. Of je nu voor losse krullen gaat of een strak kapsel, alles is mogelijk bij By Mary With Love. Zelf houd ik enorm van de nonchalante bohemian-look die nu volledig in is. 

Mail me bij het maken van jouw afspraak gerust een voorbeeld van de stijl die je voor ogen hebt. Ik zorg met plezier voor je ultieme hairdo.

ps: Dochters zijn ook welkom voor een leuk kapsel.

Wil jij te weten komen hoe je je best opmaakt? Leer stap voor stap hoe je moet maquilleren. Ontdek verschillende make-upproducten en creëer je eigen dag-of avondlook. Ik deel met plezier al mijn beauty tips en tricks. 

Boek alleen (joepie! Me-time) of samen met je vriendinnen, collega's of familieleden een gezellige DIY make-up sessie in mijn studio te Berchem (Antwerpen). Ik voorzie een hapje en een drankje. De workshop duurt ongeveer 2,5 uur. Om de kwaliteit van de workshop te garanderen laat ik voor de workshop max. 5 personen toe.

Beautysalon

Wenkbrauwen en wimpers

Je blik is goud waard. Zeker nu we allemaal mondmaskers dragen kijken we elkaar vooral in de ogen. Wil jij een frisse, open blik? Dan kan je ervoor kiezen om je wenkbrauwen in shape te brengen en of je wimpers natuurlijk te laten krullen via een wimperlift.

Boek een sessie
Diensten: Diensten
bottom of page