top of page
Cosmetic Products

The By Mary With Love experience

Deze klanten delen hun ervaring over By Mary With Love

Recensies: Welkom

Grote fan van By Mary With Love, zowel voor haar als make-up!

Een warme madam die goed luistert naar wat je wilt en enkel tevreden is met perfectie.

👌🏻

Shana

Een heel warme ontvangst, supergezellige setting, heldere uitleg, kwalitatief materiaal en veel geduld.. Marijke weet waar ze mee bezig is en wij zijn alvast grote fan geworden! Merci voor een topavond!

Katrien

Ik liet, voor mijn trouwdag, mijn haar en make-up doen bij Marijke en aangezien ik zelf ook graag met make-up bezig ben vond ik het moeilijk om hier iemand anders mee te vertrouwen maar Marijke heeft dit super gedaan. Ik was heel tevreden van mijn make-up en ook mijn kapsel was echt prachtig! Dankjewel Marijke!

Diete

Ik heb al een aantal keer beroep gedaan op Marijke zowel voor haar als make-up. En ze stelt nooit teleur! Naast een fijne vlotte babbel, zorgt ze ervoor dat je straalt! Ze weet perfect wat bij jou past en heeft echt een oog voor detail. Een aanrader!

Roosmarijn

Topmadam!
Ik ben helemaal niet bekend in de wereld van de make-up, en wat ik fantastisch vind, is dat Marijke me zo natuurlijk, maar toch met een extra ‘touch’ die bij me past, kan schminken.
Een brede glimlach en een leuke babbel krijg je er gratis en voor niks bij!

Femke

Mijn haar en make-up was helemaal zoals ik het voor ogen had. Echt geweldig gedaan Er zijn veel complimentjes over gevolgd.
Ik heb echt gestraald als bruid vandaag, ook al zijn het speciale tijden.
Fantastisch werk. Bedankt daarvoor Marijke

Ellen

Marijke is een top madame! Deskundig advies en prachtige resultaten!

Alici

Marijke heeft mijn haar en make-up gedaan voor onze trouw. Super ervaring, exact zoals ik het wou en beschreven had! Na de proefsessie was ik er al volledig gerust in dat ik de juiste persoon gevonden had. Ik kan haar alleen maar aanraden! Een lieve, toffe madam die volledig weet waar ze mee bezig is en enkel genoegen neemt met een schitterend resultaat!

Loren

Na een make-up test, wist ik meteen dat het bij By Mary With Love vlot, aangenaam en professioneel was. De keuze was snel gemaakt om op haar te vertrouwen voor mijn bruidsmake-up. Geweldig tevreden van!

Rebekka

Heel toffe madam! Leuk om eerst een proefsessie te kunnen doen om samen de perfecte look te zoeken. Ze deed mijn haar en make-up voor mijn trouw. Een hele dag veel complimentjes gekregen hierover! Tot het einde van de dag bleef alles mooi zitten. Zeker een aanrader!

Annelies

Recensies: Recensies
bottom of page