top of page

Home rules

Goede afspraken maken goede vrienden. Als je een afspraak bij ons hebt, is het goed om onze werking en huisregels alvorens even door te nemen.
Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om je voor te bereiden op je bezoek.

Afspraken
inplannen

Je kan makkelijk je afspraak online boeken via het online boekingssysteem. Hierbij vragen wij een voorschot voor elke behandeling. Lukt je dit niet kan je best telefonisch contact opnemen op het nummer +32 497 12 81 12 ( Spreek zeker iets in als ik niet kan opnemen).

Hygiëne

Om hygiënische en veiligheidsredenen zijn dieren helaas niet toelaten in het salon (hoe graag ik ze ook zie). Ook voor kinderen valt er hier jammer genoeg weinig te beleven. Je komt dus best alleen naar de afspraak.

Om alle behandelingen zo vlot mogelijk te laten verlopen vraag ik je om zonder of met minimale make-up naar je afspraak te komen.

Annulatie
voorwaarden

Je kan je afspraak kosteloos verplaatsen of annuleren tot 48 uur voor je behandeling. Bij een annulatie of verplaatsing binnen de 48 uur zal het voorschot geïnd worden. Ook bij een 'no-show' zonder verwittiging.

Betaalmogelijkeden

Je kan in het salon makkelijk betalen via Payconic, cash of overschrijving.

Webshop

Producten die je aankoopt via de webshop kan je enkel ruilen of terugbrengen binnen de 14 dagen na aankoop indien deze ongeopend zijn. Afhalen van bestellingen kan op afspraak of op maandag van 12u tot 18u, woensdag van 10u tot 17u en vrijdag tussen 9u en 16u.

bottom of page